OBS:
Dette forløb er eksklusivt for dig, der er deltager i kunstskolen og som har gennemført kurset "Tag din plads i kunstens verden".

 

I kunstens lys

 

Fortsæt din kunstneriske rejse fra "Tag din plads i kunstens verden" med en enestående mulighed for at fordybe dig i din praksis under stadig vejledning af Anne og Jesper.

Dette intensive kursus er dels online og dels med fysisk fremmøde og fællesudstilling i vores kunstnerretreat, atelier og galleri: LYSET.

Varighed: Fem uger. I den fjerde uge er der personligt fremmøde i Lyset fra onsdag til søndag.

Forløbet ”I kunstens lys” er en unik chance for at yderligere udvikle dit talent, din udstillingsvirksomhed og (måske) være med til at danne grundlaget for en fremtidig kunstnergruppe.

Med kun seks pladser tilgængelige, sikrer vi en intim atmosfære og et dybt samarbejde.

 

I løbet af de fem uger får du:

✔ Adgang til et lukket forum i vores kunstskole – kun for dig og de andre deltagere på kurset. Kurset løber i alt over fem uger, – men I bevarer jeres adgang i forummet i al den tid, I deltager i kunstskolen.

✔ Eksklusivt samvær både online og i Lyset: De første 3 ½ uge af kurset foregår online og herefter kommer du til at tilbringe eksklusive dage i kunstens tegn fra onsdag til søndag i LYSET, hvorefter den sidste uge er også online.

✔ Ophold i Lyset i enkeltværelse.

✔ Innovativ online læring: Ud over det fysiske ophold vil du få adgang til et lukket onlineforum, hvor Anne og Jesper vil levere undervisningsmateriale, unikke video-sessions og personlige indsigter, der er designet til at inspirere og udfordre din kunstneriske proces og udstillingsvirksomhed.

✔ Kaffe, te og bobler ved ankomsten.

✔ Skabelsen af en fællesudstilling: Som højdepunktet på kurset vil du og dine medkunstnere sammen kuratere og præsentere en fællesudstilling lørdag og søndag i den sidste af ugerne i vores fantastiske kunstner-retreat, atelier og galleri; LYSET.
Dette projekt vil tjene som et vidnesbyrd om jeres kollektive kreative energi og de fremskridt, I har opnået sammen.

✔ Ferniserings-pakke, bestående af vin og bobler samt mundgodt som I kan servere til gæsterne til jeres fernisering.

Ugeoversigt


Uge 1: søndag d. 24. marts– "Manifestation"

Vi starter med den spændende afsløring af, hvem du skal samarbejde med i løbet af kurset! Selvom I allerede kender hinanden fra "Tag din plads i kunstens verden", beder vi alle præsentere sig i vores lille eksklusive kursusforum. Del dit nuværende kunsttema og din kunstneriske fremtid. Sammen skaber I jeres unikke kunstnersammenslutningsnavn og vælger en titel til den forestående udstilling.

 

Uge 2: søndag d. 31. marts – ”Spotlight på jer"

Gør klar til at fange verdens opmærksomhed! Skab en fængslende pressemeddelelse, promover udstillingen aktivt på sociale medier og send opsigtsvækkende digitale invitationer.

 

Uge 3: søndag d. 7. april - "Kunstnerens valg"

Vælg de mest overbevisende kunstværker, forbered en detaljeret værkoversigt og sikr, at hvert kunstværk stråler, klar til udstilling i LYSET.

 

Uge 4: søndag d. 14. april – "Helt klar til at stå i LYSET"

Polér alle detaljer, aftal kunsttransportens fine detaljer og planlæg en uforglemmelig ferniseringsdag. Sammen er I stærkere!

 

Fysisk ophold og kursus i LYSET onsdag d. 17. til søndag d. 21. april

17. april:

Ankomst til LYSET. Akklimatisér, udveksling af idéer og visualisering af udstillingens ophængning / opsætning.

18. april:

Kunsten kommer op! Forbered en god og spændende velkomsttale og finpuds jeres præsentationer.

19. april:

Ferniseringsdag! Giv udstillingen sidste touch, forbered en magisk åbning og lad kunsten skinne.

20. - 21. april:

Vær en del af kunstscenen. Mød besøgende, hold udstillingen i topform og afrund med en professionel nedtagning.

 

Uge 5: Mandag d. 22. april - "Reflektion"

I vores lukkede forum reflekterer I sammen over rejsens højdepunkter, udfordringer og triumfer. Drøft fremtidige kunsteventyr som et samlet hold.

Ansøgningsproces:

Hvis du ønsker at deltage, opfordrer vi dig til at ansøge. Processen kræver:

  • En personlig motivationsskrivelse (Hvorfor vil du gerne deltage?)
  • En beskrivelse af dit bidrag til kunstnergruppen og den afsluttende udstilling (har du f.eks. særlige kompetencer som f.eks. opsætning af PR materiale, sociale medier, tekstskrivning, ophængning af værker osv. som du kan byde ind med?)

Ud fra det du skriver, vurderer vi, om forløbet vil passe til dig og med udgangspunkt i ansøgningerne vil vi sammensætte et hold, som kan supplere hinanden bedst muligt.

 

Vigtige datoer:

Ansøgningsfrist: søndag d. 11. februar kl. 15.00

Tilbagemelding på om du er optaget: senest fredag d. 16. februar

Kursusstart: søndag den 24. marts
Modulerne udkommer herefter online den 31. marts, 7. april, 14. april samt 22. april

Ophold og fællesudstilling i Lyset: den 17. - 21. april

Fællesudstilling: Fernisering fredag den 19. april klokken 15 – 18,
- herefter åbent lørdag d. 20. april kl. 11 – 16 og søndag den 21. april klokken 10 – 15
- herefter afrejse fra LYSET.

Bemærk: Du skal ikke (nødvendigvis) skabe nye værker. Det vil være oplagt bruge nogle af – eller alle værkerne til den udstilling, du allerede arbejder på i kurset: "Tag din plads i kunstens verden".

Forløbet "I Kunstens Lys" faciliterer en dybtgående udviklingsmulighed for seriøse kunstnere, der ønsker at tage deres kunst og karriere til det næste niveau.

 

Pris: 6.800 kr. inkl. moms - beløbet kan deles i 3 rater, hvis du ønsker det.

Når du ansøger bedes du indbetale 500 kr.

Bliver du optaget, bliver de 500 kr. trukket fra kursusprisen - og bliver du ikke optaget, får du de 500 kr. retur.

 

I prisen er indeholdt online undervisning, ophold i enkeltværelse og fællesudstilling i LYSET, kaffe, te og bobler ved ankomst – samt ferniserings-pakke, bestående af vin og bobler samt mundgodt til gæsterne til jeres fernisering.

 

Ved at deltage i "I Kunstens Lys", bliver du en del af et dynamisk og støttende fællesskab. Dette kursus er ikke kun en mulighed for at udvikle dit personlige kunstneriske udtryk, men også en chance for at bygge fundamentet for et fremtidigt professionelt netværk eller endda et varigt kunstnerkollektiv. Lad os sammen skabe kunst, der inspirerer og berører, og bygge relationer, der varer ved.