3. - 9. april

Kunstnerkoloni i LYSET i Påsken - med fuld forplejning

Kunstnerkolonien er fuldt booket.
Vil du gerne have besked, næste gang vi åbner for en kunstnerkoloni og/eller, hvis vi får et afbud, - så tilmeld dig ventelisten her.

På kunstnerkolonien får du:

 En uge i LYSET sammen med andre ligesindede kreative mennesker, der deler din passion for at være kunstnerisk og kreativt skabende. - Dermed får du mulighed for at skabe venskaber for livet.

 På førstedagen får du to timers intromøde / igangsætningsmøde med de andre deltagere sammen med Jesper og Anne, som byder jer velkommen.

 Fuld forplejning; morgenmad, frokost, aftensmad – kaffe te og søde sager - inklusiv et glas vin eller to til aftensmaden.

 Mulighed for at lave en udstilling i galleriet, sammen med de andre deltagere på kunstnerkolonien – og byde offentligheden indenfor med mulighed for at sælge af dine værker.

 Mulighed for at arbejde i atelieret med dine egne værker.

 Timevis af intens kreativ hygge, sparring og skabelse.

 Tid og ro til fordybelse.

 Rig mulighed for at hygge og sparre med de andre deltagere og lære nyt.

 Adgang til en lukket FB-gruppe kun for deltagerne på din kunstnerkoloni allerede inden ugen starter, så alle kan nå at hilse på hinanden og evt. koordinere samkørsel.

 Aftener i den hyggelige stue med den helt rigtige lyd af knitrende plader på pladespilleren og hygge omkring gode spil og dybe, inspirerende samtaler.

 Oplevelser for livet i den smukke gamle by Løgumkloster, som i århundreder har været et kulturelt knudepunkt.

Læs meget mere her.

Kunstnerkolonien er fuldt booket.
Vil du gerne have besked, næste gang vi åbner for en kunstnerkoloni og/eller, hvis vi får et afbud, - så tilmeld dig ventelisten her.

                                      
𝐋𝐘𝐒𝐄𝐓
Østergade 22
6240 Løgumkloster