Lyset
Kapitel 8:

Byens gode folk har været ganske spændte på, hvad vi mon har gået og lavet i det fine hus lige overfor Brugsen, hvor ALLE kommer forbi med jævne mellemrum, men i dette kapitel får vi sat tekst i atelierets/galleriets vinduer, så nu er ingen i tvivl om, at LYSET er / bliver et kunstnerretreat, atelier og galleri.

De sidste møbler bliver også samlet - noget Jesper har glædet sig meget til - host host, - men det betyder også, at vi i dette kapitel kan vise den færdige hyggestue og alle de meget-tæt-på-at-være-færdige soveværelser.

Vi har fået en del forespørgsler på bookinger, så hvis du har en uge i tankerne, hvor du - evt. sammen med andre gerne vil udstille i galleriet, arbejde og evt. afholde kurser i atelieret og bo i huset, - så skriv gerne til os allerede nu på kontakt@lysetikloster.dk, - selvom vi ikke har det officielle bookingsystem oppe at køre endnu.

Der er som bekendt 8 sovepladser fordelt i fire værelser: et værelse med en seng, to værelser med to senge og et værelse (på 1. sal) med tre senge.

Prisen bliver 8.000 kr. inkl. moms pr. uge med check ind mandag og check ud søndag aften. Klokkeslæt vil være fleksible, for vi sætter en nøgleboks op. Er I 8 personer, vil prisen således blive 1.000 kr. pr. person - for en hel uge.

Ønsker man at leje huset på dagsbasis er prisen 2.000 kr. pr. døgn i minimum tre døgn, idet vi ellers vil komme til at drukne i skiftedage osv. Dette vil dog ikke blive muligt i alle uger.

Ønsker du at leje huset i længere perioder, eller har du andre særlige ønsker og idéer, så skriv gerne til os om det.

 

 

Husk at sætte kryds i kalenderen lørdag den 14. januar 2023, hvor du er inviteret til Grand Opening af "Lyset".